بسمه تعالی

بیانیه شماره «۶»
مورخ: ۲۷/۳/۱۴۰۰

روز جمعه ۲۸ خرداد ماه ۱۴۰۰ روز سرنوشت سازی برای شهروندان اهوازی ست. این روز همان روزی ست که هم با رای به ریاست جمهوری سرنوشت ۴ سال کشور را تعیین می کنیم و هم با تک تک رای هایمان می توانیم شهرمان را از این ویرانی ها رها کنیم. از این روی رای هایمان تنها ابزاری ست که برای یک تغییر و تحول گسترده نیاز است.

جریان ۶+۶ برابر معتقد است در قدم اول «برای تغییر مثبت باید رای داد» و در قدم دوم «از رای دادن به صورت فردی و یا نهایتا با پوشش خانوادگی به شدت پرهیز کرد» و در قدم سوم «به لیست هایی رای داده شود که حداقل از شاکله قابل قبولی در صحنه انتخاباتی برخوردار بوده و نهایتا صاحب گفتمان باشد.

در خصوص بانوان نیز معتقدیم مشارکت حداکثری آنان و رای دادن به نفع جریان ۶+۶ برابر از سوی آن ها می تواند روزنه ای باشد به تغییرات بنیادین در شیوه های نگرش در ساختار سنتی مدیریت شهری که حاضر به پذیرش نگاه جدید و تحول خواه نیست.
لازم به ذکر است که تقویت این جریان می تواند نشان دهد تا چه اندازه بانوان می توانند در جریان های اجتماعی، خدماتی، سیاسی نقش آفرینی کنند و تا چه اندازه قادرند موازنه های سنتی را درهم شکنند.

و در انتها همه جوانان را به رای دادن به لیست جریان ۶+۶ برابر توصیه می کنیم و از آن ها می خواهیم که خودشان با تمام توان به جوانان نخبه، پاک و متخصص این شهر فرصت ایجاد تغییر و تحول را بدهند.

و من الله توفیق
الهه موالی زاده

بسمه تعالی

بیانیه «۴»
مورخ: ۱۴۰۰/۳/۱۶

جریان برابر با بیانیه اول، خط مشی و مرام خود را اعلام کرد و پا به عرصه انتخابات ششمین دوره شورای شهر اهواز گذاشت.
طی جلسات متعدد جریان فرهیختگی بانوان اهواز بزرگ با جمعیت ها، شخصیت ها و تشکلات سیاسی – اجتماعی و فرهنگی با تاکید بر نگاه فراجنسیتی، فرا قومی و فرا جناحی، از حساسیت این جریان بر جوان گرایی، گفتمان برابری خواهی و طرح دیالوگ دوستی با شعار ” با هم شهرمان را می سازیم ” سعی شد دو نگاه اساسی را به عنوان مسئله اساسی امروز اهواز شناسایی و در صدد ارائه راه حل آن برآید.

اول آن که مسئله استفاده جدی از جوانان علی الخصوص بانوان برای در دست گرفتن امور شهر و اداره آن است که امروز می بایست این تصمیم در این برهه زمانی بالفعل شود تا بتوانیم در آینده از تجارب آن ها استفاده کنیم.

• دوم، مسئله امروز اهواز استفاده جدی از سرمایه های انسانی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و پتانسیل های بالقوه ای بانوانی ست که به دلایل مختلف مغفول مانده است.

درشرایط کنونی هیئت تصمیم گیری جریان برابری برآن شد به دلایل فوق الذکر و به جهت تمرکز کامل این جریان بر پایه جوان گرایی و نیز اقناع از انتخاب های قابل قبول، ۱۳ عضو را با همان شعار برابری، فرا جنسی، فرا قومی و فرا جناحی تعیین و معرفی کند و در همین راستا از آحاد مردم شریف کلانشهر اهواز متوقع است با تمام توان از نامزدهای جوان، متخصص و متعهد جریان برابری حمایت کنند.

ستاد مرکزی جریان برابر؛ (۶+۶) اهواز بزرگ


Email: ahwazwoman@hotmail.com
 Website: https://www.shattpress.com/ahwazwoman
خــــــــبرنامه جــــــــــریان فرهیختگی بانوان اهواز بزرگ

بسمه تعالی

بیانیه شماره «۳»
مورخ: ۷/۳/۱۴۰۰

جریان فرهیختگی بانوان اهواز بزرگ، با توجه به ضیق وقت در مرحله کنونی انتخابات شورای شهر اهواز، با هم اندیشی و خرد جمعی طی چندین جلسه متوالی و با اعتقاد راسخ به توانمندی و قدرت مدیریت جوانان، ضمن تعیین دبیر کل جریان فرهیختگی بانوان اهواز بزرگ، خط مشی و ساختار فعالیت جمعی، کلیه امور را به جوانان واگذار و در وهله اول تمام تمرکز خود را معطوف به پیروزی حداکثری در انتخابات ششمین دوره شورای شهر اهواز معطوف کرده است و در این راستا از جمعیت های بانوان، مردان و خصوصا جوانان عزیز اهوازی در همه حوزه ها، اصناف، فعالین فرهنگی، اجتماعی، ورزشی، اقتصادی، سیاسی و درنهایت از کلیه احاد جامعه در خواست می شود با تمام توان حمایت معنوی و قاطع خود را ازاین پویش جمعی برابرخواه فرا جنسیتی، فرا قومی، فرا جناحی، که در سطح ملی از نمونه های بی همتا شمرده می شود، اعلام و ضمن پیوستن و همراهی با جریان برابر (۶+۶)، همگام با شعار ” باهم شهرمان را می سازیم ” رخداد منحصر به فردی در تاریخ اهواز و ایران اسلامی ثبت گردد.

آن چه در شرایط دشواروهولناک سیل اخیر خوزستان در ذهن ها برجای مانده، حماسه ای بی نظیر از فداکاری، همبستگی و فوران تخصص و شایستگی مدیریت علمی و بحرانی ست که زنان دوشادوش مردان آن را به عرصه ظهور رساندند و نشان دادند که می توانند نقطه عطفی برای گذرازحوادث تلخ باشند.

امروز جریان فرهیختگی بانوان با توانی مضاعف و با نگاهی متفاوت آمده است تا در این شرایط نامناسب مدیریت شهری گامی استوار و پایدار با کمک برادران شایسته و متخصص خود بردارد تا این انتخابات نیز نقطه عطف تاریخی دیگری را برای اهواز بزرگ رقم زند.

▪️ دبیر کل جریان فرهیختگی بانوان اهواز بزرگ
سرکار خانم آمنه ناصری
قائم مقام:
مریم علیزاده

▪️ مدیرهماهنگی جریان فرهیختگی بانوان اهواز بزرگ
سرکار خانم فخریه فریح زاده

▪️ سخنگوی جریان فرهیختگی بانوان اهواز بزرگ
سرکار خانم الهه مولی زاده
قائم مقام:
سرکار خانم ایمان مجدم

▪️ حمایت تیم رسانه ای جریان فرهیختگی بانوان اهواز بزرگ

مجله الکترونیکی شط پرس
پایگاه خبری اهواز ژورنال

سخنگوی جریان فرهیختگی بانوان اهواز بزرگ
الهه موالی زاده

Email: ahwazwoman@hotmail.com
Website: https://www.shattpress.com/ahwazwoman
خــــــــبرنامه جــــــــــریان فرهیختگی بانوان اهواز بزرگ

بسمه تعالی

بیانیه شماره «۲»
مورخ: ۲۱/۲/۱۴۰۰

سلام علیکم

پیرو بیانیه شماره «۱» جریان فرهیختگی بانوان بزرگ اهواز، با شعار «من هستم، رای می دهم و ثابت می کنم  نیمی از جامعه هنوز زنده است»، این جریان مستقل فراجناحی، فراقومی  و فراجنسیتی، در نظر دارد برای معرفی ۱۳ کُرسی در شورای اسلامی شهراهواز، با تمرکز بر توان علمی و شایسته سالاری در راستای بهبود وضعیت عمران و توسعه کلانشهراهواز گام بردارد.
لذا ازمتقاضیان محترم – نامزدهای محترم ششمین دوره شورای شهر اهواز (آقایان محترم و بانوان گرامی) – درخواست می شود، رزومه خود را به ایمیل مندرج در انتهای این بیانیه، ارسال فرمایند.

لازم به ذکر است این جریان به دلیل شرایط  ویژه پاندمی کرونا در استان خوزستان از تعیین محل جهت هرگونه تجمعی خودداری کرده است.   

دبیرکل جریان بانوان اهواز بزرگ
الهه موالی زاده

______________________________________________________
Email: ahwazwoman@hotmail.com
 Website: https://www.shattpress.com/ahwazwoman
خــــــــبرنامه جــــــــــریان فرهیختگی بانوان اهواز بزرگ

۰ جریان فرهیختگی بانوان اهواز بزرگ

    الهه موالی زاده


بسمه تعالی

بیانیه شماره «۱»
مورخ: ۱۴/۲/۱۴۰۰

«من هستم، رای می دهم و ثابت می کنم نیمی از جامعه هنوز زنده است!»

پنج دوره از شورای شهر کلانشهر اهواز می گذرد و ما همچنان با مدیریت شهری نارسا، ناتوان و بحران ساز دسته پنجه نرم می کنیم، اگر به پنج دوره گذشته نگاهی گذرا بیندازیم، جز تنش و کنترل نسبی بحران های ناشی از عدم تخصص و تدبیر به امر دیگری بر نخواهیم خورد، گویا همه می آیند، تنها امانت دار معضلات و مسئله های این شهر باشند و نهایتا در پایان هر دوره، آن ها را به دوره های بعدی تقدیم کنند.
باید به صراحت اشاره کرد که نه تنها چهره مردانه شورای شهر(در پنج دوره گذشته) نتوانسته به حل مسائل و بحران های این شهر کمک کند، بلکه برمسئله های اهواز نیز افزوده است، در فراز دیگراین قصه، بیش از نیمی از جامعه را بانوان تشکیل می دهند، در صورتی که از جایگاه های متوازنی درسطوح مختلف مدیریت شهری به نسبت جمعیت شان برخوردار نبوده و درمقابل مردان فرصت های برابری را در اختیار نداشته اند. این امرخود در تصدیق اقامه تبعیض – ناخواسته – در این باب، اظهرمن الشمس است.
به راستی آیا وقت آن نرسیده که به مدیریت خودخواهانه فشل تک جنسیتی پایان داد و از استعداد های فوق العاده بانوان اهوازی در راستای توسعه و عمران کلانشهراهواز بهرمند شد؟

از این رو پیش از نگاشتن بیانیه شماره «۱» از سوی جمعی از فعالان اجتماعی – سیاسی بانوان اهواز بزرگ، سعی شد با یک جریان منطقی در دو گام، موجودیت گفتمان «من هستم، رای می دهم و ثابت می کنم نیمی از جامعه زنده است!» را به عنوان یک تحول استراتژیک و نقطه تحول گفتمان بانوان اهوازی در سطوح کلان مدیریت جامعه اعلام و به عنوان یک کُنش جدی در مناسبات اجتماعی – سیاسی مطرح کرد.

طی جلسات و نشست های پی در پی بانوان نخبه وفعال اجتماعی – با رعایت پروتکل های بهداشتی – و هم اندیشی با نخبگان و فرهیختگان کلانشهراهواز در خصوص ششمین دوره انتخابات شورای شهر اهواز، ضمن حمایت قاطع از لیست بانوان فرهیخته اهواز با ۱۳ کُرسی، در گام اول و نیز با تمرکز بر توان علمی و شایسته سالاری شروع به فعالیت رسمی خواهد نمود.

جریان فرهیختگی بانوان اهواز بزرگ، به نشان اعتراض به اندیشه های واپسگرایانه ای که سبب خاموشی و عزل بیش از نیمی از جامعه این کلانشهر داشته و دارد، پدید آمده است.
این جریان با اتکا بر پتانسیل های فوق العاده علمی، توان اجرائی و نگاه مدرن بانوان و نیز حامیان، نخبگان و فرهیختگانی که نگاهشان فراجنسیتی ست، می کوشد اهواز بزرگ را از تنش ها و بحران های کنونی برهاند، آن چه مسلم است، تاریخ شهادت می دهد که تجربه ورود زنان درسطوح کلان مدیریت در شرایط بحرانی تا چه اندازه می تواند نجات بخش بوده و شرایط را به حالت پایدارو قابل قبول بازگرداند، لذا ضرورت حکم می کند که در وهله اول تمام بانوان دغدغه مند این شهر از جریان فرهیختگی بانوان اهواز بزرگ حمایت کامل را داشته باشند و پس از آن همیاری وهم اندیشی نخبگان اهوازی قطعا مایه مباهات متمدنانه عزیزان خواهد شد.
در انتها باید تاکید داشت این جریان با تمرکز بربهبود وضعیت عمران و توسعه کلانشهر اهواز پا به عرصه انتخابات گذاشته است.

پی نوشت:
جریان «من هستم، رای میدهم و ثابت می کنم نیمی از جامعه زنده است!» موسوم به جریان فرهیختگی بانوان اهواز بزرگ، جریانی مستقل، فراقومی، فراجناحی و پایبند به قانون اساسی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

» انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا

انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا انتخابات محلی ایران است که در آن همهٔ اعضای اصلی و جانشین شورای اسلامی یا شهر شورای اسلامی روستا در روستاهای با حداقل جمعیت مشخص با رای مردم تعیین می‌شوند.

نخستین دورهٔ آن در سال ۱۳۷۷ و دورهٔ اخیر آن در ۲۹ اردیبهشت سال ۱۳۹۶ همزمان با دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری برگزار شد.

در این انتخابات‌ها، علی‌رغم محلی بودن معمولاً جناح‌های سیاسی شرکتی گسترده دارند، به ویژه در کلان‌شهرها. ورزشکاران نیز، با شهرتی که در میان مردم داشته‌اند در دوره‌های اخیر توانسته‌اند در این انتخابات‌ها موفقیت کسب کنند.

» فهرست انتخابات‌

ردیفانتخاباتتاریخ برگزاری
۱یکمین دوره۷ اسفند ۱۳۷۷
۲دومین دوره۹ اسفند ۱۳۸۱
۳سومین دوره۲۴ آذر ۱۳۸۵
۴چهارمین دوره۲۴ خرداد ۱۳۹۲
۵پنجمین دوره۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۶
 

» وضعیت قانونی

در اصل ۷ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران (۱۳۵۸) به لزوم وجود شوراهای اسلامی شهر و روستا اشاره شده و در اصل ۱۰۰ به برگزاری انتخابات برای تشکیل آن‌ها اشاره شده‌است. برای قوانین اجرایی نیز قانون‌های متعددی تصویب شده‌است که آیین‌نامه اجرایی قانون انتخابات شوراهای اسلامی کشور (۱۳۶۸) از آن‌جمله است.

» شرایط نامزدی

نامزدی در انتخابات شورای شهر و روستا پنج شرط اصلی دارد:

  1. تابعیت ایران
  2. حداقل ۲۵ سال سن
  3. اعتقاد و التزام عملی به اسلام و ولایت مطلقه فقیه
  4. ابراز وفاداری به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
  5. دارا بودن سواد خواندن و نوشتن به اندازهٔ کافی

مطابق قانون افرادی که در زمان انتخابات دارای پست‌های خاصی باشند، یا سابقه کیفری یا حضور در حکومت پهلوی باشند از ثبت‌نام در انتخابات محروم هستند.